Kjøpsvilkår

Generelt


For å gjennomføre handler i nettbutikken må du ha fylt 18 år. Alle prisene i nettbutikken er oppgitt i norske kroner inklusiv 25% moms.

I samarbeid med Bring tilbyr vi to fraktalternativer: Servicepakke (hent pakken på postkontor eller post i butikk) og Hjemlevering. Du får gratis frakt på bestillinger over kr 1.500,- ved Servicepakke som fraktalternativ.

Vi tar forbehold om feil lagerstatus i systemene våre. Dersom vi mangler deler av din ordre, vil vi sende varene vi har på lager og kontakte deg angående manglende vare. Til tross for at vi gjør vårt ytterste for å oppnå korrekt gjengivelse av varene vi selger på nett, tar vi forbehold om skrivefeil og avvik på nettbutikkens produktsider. Én av årsakene til dette er ulike fargegjengivelser avhengig av skjermtype og kvalitet. Alle størrelsesanbefalinger er veiledende og vil derfor i noen tilfeller ikke stemme for alle. Dersom du er usikker på hvilken størrelse du skal velge, hjelper vi deg mer enn gjerne over chat eller mail.

Dersom For Men Nett AS på grunn av forhold utenfor vår kontroll ikke er i stand til å gjennomføre bestillinger helt eller delvis i henhold til forutsetningene i denne avtalen, er For Men Nett AS ikke ansvarlig for skade eller ulempe som voldes kunden. For Men Nett AS skal umiddelbart underrette kunden dersom slike forhold skulle inntreffe.

Klager eller synspunkter gjeldende våre tjenester bør meldes til vår kundeservice via e-post nettbutikk@formen.no, alternativt på telefon 22 52 69 20, som er betjent hverdager mellom kl. 09 og 16. Dersom du ikke er fornøyd med vår behandling, er du velkommen til å kontakte en eventuell klagenemd eller Forbrukerrådet. Vi følger alltid Forbrukerrådets anbefalinger.
 

Betaling


For en sikker betaling foregår alle transaksjoner gjennom Collector Bank AB sin checkout. Gjennom Collector Bank AB tilbyr vi følgende betalingsformer: kortbetaling, faktura og delbetaling. Vi lagrer aldri din kortinformasjon og all informasjon blir sendt kryptert via sikre servere. For spørsmål vedrørende betaling, ta kontakt med Collector Bank AB på 22 41 14 55 eller contactcenter@collectorbank.no.
 

Collector Faktura


I samarbeid med Collector Bank AB, tilbyr vi faktura og delbetaling. Når du velger faktura som betalingsmåte, får du varene dine tilsendt før du betaler. Du kan kun bestille til din folkeregistrerte adresse når du velger faktura eller delbetaling, og du må være minst 18 år for å gjennomføre en bestilling. Fakturaen forfaller etter 30 dager. Det tilkommer ingen fakturagebyr. Du kan siden velge å betale hele beløpet med en gang, eller dele opp betalingen i mindre deler. For å delbetale kjøpet kreves det at du inngår en kredittavtale med Collector Bank AB før fakturaen forfaller til betaling. Dette gjør du enkelt ved å signere og sende inn kredittavtalen, se Mine Sider (minside.collector.no) for en beskrivelse av hvordan dette gjøres. Når du har inngått kredittavtalen, kan du velge å delbetale inntil 36 måneder ved å betale minstebeløp som er angitt på fakturaen.

Eksempel på effektiv rente ved delbetaling med kredittrente på 22 % og fakturagebyr på 39 NOK per måned: effektiv rente 45,8 % ved kredittbeløp på kr. 5.000,- som nedbetales på 12 måneder. Total kredittkostnad kr. 1.063. - Totalt tilbakebetalingsbeløp kr. 6.063,-

Ved et kredittkjøp vil Collector Bank AB ta kredittsjekk på deg. Ved forsinket eller uteblitt betaling debiteres en avgift samt forsinkelsesrente. For å se fullstendige vilkår for Collector Faktura se linkene nederst i avsnittet «Collector Fast Delbetaling».
 

Collector Fast Delbetaling


I samarbeid med Collector Bank AB tilbyr vi Fast Delbetaling. Når du velger Fast Delbetaling, sendes faktura den påfølgende måned. Følg din avbetalingsplan ved å betale inn det faste beløpet som fremkommer på din faktura. For å kunne benytte deg av Collectors delbetaling kreves at du må være fylt 18 år, samt at du inngår en kredittavtale med Collector Bank AB før fakturaen forfaller til betaling. Dette gjør du enkelt ved å signere og sende inn kredittavtalen. Se Mine Sider (minside.collector.no) for en beskrivelse av hvordan dette gjøres. Alle ekstra omkostninger fremgår i kassen når du velger fast delbetaling. Ved et kredittkjøp vil Collector ta kredittsjekk på deg. Ved for sen betaling eller uteblivende betaling debiteres et purregebyr samt forsinkelsesrente.

For fullstendige vilkår for Collectors faste delbetalinger følg linkene nedenfor:

Alminnelige vilkår faktura og kontokreditt
Alminnelige vilkår kontokreditt (Delbetaling)
Standardiserte europeiske opplysninger om forbrukerkreditt

 

Tilbakebetaling


Om du har betalt din faktura, men angrer ditt kjøp, vil du få et tilgodebeløp hos Collector Bank AB. For å kunne betale tilbake dette til deg behøver Collector Bank AB din kontaktinformasjon og informasjon om hvilket kontonummer ditt tilgodehavende skal tilbakeføres til. Denne informasjonen lagres ikke i forbindelse med din betaling.

Opplysningene sendes på epost til: contactcenter@collectorbank.no eller oppgis til Collector Bank AB på telefon 22 41 14 55.