Personvernerklæring


Innledning

 

Denne personvernerklæringen gjelder for For Men Nett AS (http://www.formen.no/ og http://www.forwomen.no/) og angir

  • hvilke opplysninger som registreres om deg når du besøker nettsiden vår,
  • hva vi bruker opplysningene til,
  • hvilke rettigheter du har, og
  • hvem du kan kontakte hvis det er noe du lurer på

Personvernerklæring ble sist oppdatert 04.09.2018.

For Men Nett AS er behandlingsansvarlig for nettbutikken, og kan kontaktes gjennom informasjon i avsnitt Kontakt oss nedenfor.
 

Hva vi samler inn og hvorfor

Når du besøker vår nettbutikk samler vi inn opplysninger om deg. Det som automatisk samles inn blir beskrevet i avsnitt Informasjonskapsler (Cookies) nedenfor.
 

Kjøp i nettbutikken

For å kunne levere deg våre varer ved kjøp i nettbutikken, registrerer vi personopplysninger om deg. Dette gjelder både om du handler som gjest ("gjestebruker") eller som innlogget bruker i vår nettbutikk.

Personopplysninger som vi samler inn i forbindelse med kjøp, er

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-postadresse

Opplysningene samles inn med formål om å kunne gjennomføre salg av varer til deg.
 

Kundekonto

Hvis du velger å opprette en kundekonto, vil vi lagre de personopplysninger som du oppgir. Med kundekonto får du etter innlogging tilgang til "Min side". Her vil du se dine lagrede personopplysninger, som du kan rette eller endre. Du får også tilgang til ordrehistorikk.

En kundekonto gjør det enklere for deg å handle, da din kontaktinformasjon er utfylt i kassen etter innlogging.
 

Nyhetsbrev

Du har mulighet til å melde deg på vårt nyhetsbrev.

Ved påmelding må du gi samtykke til at vi kan sende deg e-poster med blant annet tilbud, forslag til varer og annen relevant informasjon.

Du kan når som helst trekke ditt samtykke, gjennom å melde deg av nyhetsbrev. Dette gjøres gjennom lenken i tilsendt nyhetsbrev, eller ved å sende en e-post til oss (se avsnitt Kontakt oss nedenfor).
 

Sikker oppbevaring

Hos For Men Nett AS tar vi sikkerhet på alvor, og har derfor rutiner og kontroll slik at informasjon ikke skal komme på avveie.

Vi lagrer personopplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle våre forpliktelser til deg, slik beskrevet i denne personvernerklæringen.
 

Informasjonskapsler (Cookies)

En informasjonskapsel - cookie - er en liten tekstfil som lagres på din enhet ved besøk av http://www.formen.no/ og http://www.forwomen.no/. Cookies som plasseres på din enhet kan deles inn i tre forskjellige kategorier basert bruksområde, som er beskrevet nedenfor.
 

1. Nødvendig

Formålet med nødvendige cookies er å kunne levere en velfungerende og god nettbutikk til deg. Dette gjør at nettbutikken husker hvilke valg du tidligere har tatt, samt hvilke varer du har lagt i handlekurven og lignende funksjonalitet.
 

2. Statistikk

For å kunne sørge for at vi leverer den beste brukeropplevelsen av http://www.formen.no/ og http://www.forwomen.no/ til våre besøkende, innsamler vi teknisk data som blant hvor man kommer fra, eventuelle søkeord og hvor lenge man blir værende på http://www.formen.no/ og http://www.forwomen.no/. Det blir samlet inn IP-adresse som anonymiseres, og kan ikke brukes til å identifisere deg som enkeltperson.

Statistikk blir lagret sikkert hos tredjepart som også er vår databehandler av statistikken. Innsamlet statistikk slettes etter maks 360 dager.
 

3. Markedsføring

Vi benytter løsninger fra tredjeparter for personalisering av nettsiden for deg. Formålet er å kunne tilpasse nettbutikken basert på hva du tidligere har sett på, eller følge opp reklamekampanjer du tidligere kan ha klikket på. Dette innebærer å kunne vise deg relevante produkter basert på våre reklamekampanjer i sosiale medier.

Løsninger fra tredjepart hvor vi deler noe av din informasjon med er tilgjengelig på denne listen.
 

Sletting av cookies

Du har selv mulighet til å kontrollere hvilke cookies du tillater på din enhet, men merk at nettbutikken ikke vil fungere optimalt om ingen cookies tillates.

Om du ønsker å slette cookies på din enhet, kan du benytte Nettvett.no sin veiledning: https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/
 

Dine rettigheter

Du rett til innsyn i hvilken personopplysninger vi har registrert om deg. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Sletting forutsetter at vi ikke er forpliktet til å oppbevare opplysningene i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Du kan be om at dine personopplysninger overføres fra oss. Personopplysningene vil bli oversendt i et maskinleselig format.

Har du opprettet en kundekonto, kan du selv rette eller endre dine personopplysninger ved å logge inn på min side. Eller du kan sende oss en e-post, se avsnitt «Kontakt oss» nedenfor.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykke du har gitt ved å kontakte oss. For nyhetsbrev kan samtykke trekkes gjennom link i e-post.

Dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen, har du rett til å klage til Datatilsynet.
 

Kontakt oss

Om du har spørsmål til oss angående personvernerklæringen, våre produkter eller annet, kan du kontakte oss gjennom informasjonen gitt nedenfor.

E-postadresse: nettbutikk@formen.no

Telefonnummer: 22 52 69 20

Postadresse: C/O For Men Holding AS, Postboks 174 Lilleaker, 0216 Oslo